MARANDICE -         DRESS TO EXPRESS
Marandice Garderobe PlanningGarderobe planning Marandice SchotenGarderobe planning Marandice SchotenGarderobe planning Marandice Schoten
GARDEROBE PLANNING

Heb je een kast vol kleding en toch vaak het gevoel dat je niets hebt om aan te trekken ? Grijp je steeds naar dezelfde combinaties en wil je graag meer halen uit de kleding die je al hebt ? Hangt er kleding in je kast die je al jaren niet gedragen hebt of waarvan je niet weet hoe je ze leuk kan stylen ? Dan is de garderobeplanning iets voor jou.
 
Samen screenen we je garderobe. We bekijken welke leuke combinaties je kan maken en die jou helemaal in je kracht zetten. Shoppen in je eigen kast, als het ware.
We zoeken uit wat nog mist en verwijderen wat niet meer goed is. Zo creëren we samen een kleerkast met basis- en accentstukken die je vaak en graag draagt, waarmee je eindeloos kan combineren en die je volop inspireren.
  
Voor wie is de Marandice Garderobe Planning geschikt ?
 
 • Voor elke vrouw die verzucht 'Ik heb niets om aan te trekken'. En dit meestal met een volle garderobekast....
 • Voor wie droomt van een garderobe met basisstukken en accenten die perfect bij je passen en die je dag in dag uit inspireren. Met kledingstukken waarvan je écht houdt. En kleding die van jou houdt.
 • Voor wie geslaagde combinaties wil kunnen maken met kleuren en proporties, met de kledingstukken die je nu reeds in de kast hebt hangen, en dit zonder uitgebreid te investeren in nieuwe aankopen
 
Marandice helpt je om structuur en creativiteit in je garderobe te brengen.Nadien ervaar je gegarandeerd meer ademruimte en inspiratie.

Na de garderobeplanning kan je desgewenst een vervolgafspraak maken voor een Personal Shopping.
  
Investering
 
  
   Forfait en reisvergoeding
  VIP Garderobe Arrangement
  5 uur- inclusief intake
  kleur & style coaching
   € 230 / verplaatsing € 0,5/km
 Garderobe-planning per uur
   € 50/ uur  verplaatsing € 0,5/km
 
 
garderobeplanning
 
Ik wil graag meer informatie over Garderobeplanning
mijn naam
mijn email
mijn telefoonnummer/mobiel
mijn woonplaats
eventuele voorkeur datum
verdere vragen/suggesties
Wat klanten mij achteraf vertellen
 
Beste Anneleen, Het is een hele heksentoer geweest maar het resultaat mag er zijn. Wat een plezier is het om mijn kast te openen en direct een helder overzicht te hebben.  Ik ben blij dat je me over de streep getrokken hebt om afscheid te nemen van een aantal gedateerde stukken. Eindelijk kan ik nu meer combinaties maken. Ik heb gelukkig niet veel nieuwe dingen nodig. Ook bedankt voor je vele praktische tips over opbergen.
Eline P.
 
  
vndlkfcbk