MARANDICE -                 DRESS  TO  EXPRESS
RSS

Recente posts

Ken jij een Stijlstuiteraar?
Lentejassen
Welke outfit draag je best om te gaan solliciteren ?
Topstuk voor de eerste herfstdagen
Platte sandaaltjes...lange benen

Categorie├źn

Accessoires
Anneleen & Margaux
Beauty
Boekenwurm
garderobe Marandice
het zit vanbinnen
I like this !
kleuradvies Marandice
lifestyle
make-up advies Marandice
Personal Shopping
Professional
Shoes !
Styling
styling Marandice
Styling Tips
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Bedrijfsbezoek Van de Velde- Marie Jo- Prima Donna- Andres Sarda

Soms ben ik toch zo'n ontzettende bofkont !
 
Het is zowiezo niet evident om een bedrijfsbezoek bij Van de Velde, bekend van lingeriemerken Marie-Jo, Prima Donna en Andres Sarda, te scoren.  Maar onze locale Markant afdeling had prijs. We waren welkom met een groepje van 15 personen.  Gezien de grootte van onze afdeling werd  besloten deze 15 plaatsen te verloten. Ik was een van de gelukkigen :-) Joehoe !
 
Goed passende lingerie is essentieel voor een mooie afstyling, dat hebben ze bij Van de Velde goed begrepen. Elk lichaamstype heeft baat bij verschilllende behaatjes en slipjes.  Zo zijn de aanpassende shortmodelletjes perfect voor de wat slankere H-types, terwijl een wat voller O-type er schitterend uitziet met een body met ronde deelnaden.
 
We kregen een 2 uur durende rondleiding doorheen de verschillende afdelingen.  Vanaf  design over testlabo, customer service tot verzending: het was allemaal zeer groot en indrukwekkend.
 
Als je bedenkt dat een simpel behaatje uit maar liefst 45 onderdelen bestaat, als je ziet hoeveel verschillende mensen er betrokken zijn bij  ontwerp, schikken van de patroononderdelen, bewerken van de stof, snijden,... dan is de prijs voor deze kleine lapjes stof meteen 'ontzettend verantwoord'.
 
Jammer dat we geen lingerie konden passen en aankopen, want we waren stevig 'in the mood' en uitgelaten als kinderen in een snoepwinkel.
 
Voor de 'locale' lezers van mijn blogje: De lijnen van Marie-Jo en Prima Donna worden verkocht bij Lingerie An te Brasschaat (Bredabaan 180).
 
Voor de liefhebbers van het zeer exclusieve Andres Sarda:  Bij lingerie Bo, Bredabaan 414 te Brasschaat, voeren ze deze collectie.
 
foto 4: www.markantvzw.be