MARANDICE -                 DRESS  TO  EXPRESS
RSS

Recente posts

Ken jij een Stijlstuiteraar?
Lentejassen
Welke outfit draag je best om te gaan solliciteren ?
Topstuk voor de eerste herfstdagen
Platte sandaaltjes...lange benen

Categorie├źn

Accessoires
Anneleen & Margaux
Beauty
Boekenwurm
garderobe Marandice
het zit vanbinnen
I like this !
kleuradvies Marandice
lifestyle
make-up advies Marandice
Personal Shopping
Professional
Shoes !
Styling
styling Marandice
Styling Tips
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Jassen-tijd

 
De Temperaturen hebben weer een flinke duik genomen !  Tijd voor heerlijk warme jassen.  Deze herfst zijn er zoveel kleurrijke exemplaren in de winkelrekken te vinden, dat het haast misdadig zou zijn om te kiezen voor donkerbruin of zwart.  Hoeveel vrolijker worden de donkere dagen als er wat meer kleur op straat te bespeuren valt.
 
Kiezen voor een kleurrijke jas impliceert wel dat je de bal juist moet slaan.  Voor een jas is het zeer belangrijk dat deze aangepast is aan je kleurdominantie.  Ben je bijvoorbeeld een koel helder type, ga dan voor kobaltblauw of fuchsia, maar ga in een grote bocht weg van de camelkleurige of oranje exemplaren.
 
Ook belangrijk is dat je de jas met veel kledingstukken kan combineren.  Het is immers niet de bedoeling dat je bij elke outfit een bijpassende jas koopt.  Wie bij het shoppen rekening houdt met haar persoonlijke kleureigenschappen- en combinaties, zal ervaren dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn als je werkt  met kleurcapsules, een vaardigheid die ik aanleer in de sessies colour- coaching
 
foto's:
 
Dit is een van mijn favoriete blogsites.  Creatieve, originele outfits van een Italiaanse top-blogster !
oranje jas: Akris bij www.stylebop.com