MARANDICE -                 DRESS  TO  EXPRESS
RSS

Recente posts

Ken jij een Stijlstuiteraar?
Lentejassen
Welke outfit draag je best om te gaan solliciteren ?
Topstuk voor de eerste herfstdagen
Platte sandaaltjes...lange benen

Categorie├źn

Accessoires
Anneleen & Margaux
Beauty
Boekenwurm
garderobe Marandice
het zit vanbinnen
I like this !
kleuradvies Marandice
lifestyle
make-up advies Marandice
Personal Shopping
Professional
Shoes !
Styling
styling Marandice
Styling Tips
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Orde in je kast, orde in je hoofd

 
 
Gisteren woonde ik een Mabizz netwerkbijeenkomst bij, waar spreekster Sara Van Wesenbeeck een boeiende workshop leidde met als thema 'Maak met succes je nieuwe voornemens waar'.  Wat bij de verschillende groepen heel duidelijk naar voor kwam, is dat je het 'grote doel' moet opdelen in verschillende sub-doeltjes, daarvoor telkens een deadline vaststellen, deze visualiseren en je daar dan ook aan houden.
 
'Zo gaat het ook met garderobe-planning,' bedacht ik  Heb je eenmaal je kast op orde, dan blijft het zaak dit ook  te onderhouden.
 
Een handige tool hiervoor is inderdaad het onderverdelen van die grote kleerkast-klus in verschillende onderdelen. 
 
Zelf maak ik briefjes waarop ik klusjes noteer die in een tijdspanne van pakweg 1 a 2 u te realiseren zijn. Deze stop ik in een 'to-do' doosje. Met de regelmaat van de klok trek ik dan zo'n briefje uit de doos en zet dan ook meteen mijn schouders onder dat werkje.  Het briefje verdwijnt dan in mijn 'done' doosje. 
 
Heb je nood aan iemand die je begeleidt bij het op orde brengen van je kleerkast ?  Zie je door de bomen het bos niet meer en heb je behoefte aan iemand die samen met jou het kluwen helpt ontwarren en je vooral alle mogelijke tips geeft hoe je het in de toekomst zelf kan aanpakken ?  Neem dan een kijkje op