MARANDICE -                 DRESS  TO  EXPRESS
RSS

Recente posts

Ken jij een Stijlstuiteraar?
Lentejassen
Welke outfit draag je best om te gaan solliciteren ?
Topstuk voor de eerste herfstdagen
Platte sandaaltjes...lange benen

Categorie├źn

Accessoires
Anneleen & Margaux
Beauty
Boekenwurm
garderobe Marandice
het zit vanbinnen
I like this !
kleuradvies Marandice
lifestyle
make-up advies Marandice
Personal Shopping
Professional
Shoes !
Styling
styling Marandice
Styling Tips
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Do the yeti

 
 
 
 
 
 
 
 
Rachel Zoe is er al jaren fan van en ik ook ! Ze zijn heerlijk warm, zacht en  ideaal als je met grote temperatuurschommelingen te maken hebt.  Voor mij een geknipt kledingsstuk wanneer ik naast de ijsbaan sta te supporteren voor ons nationale synchro schaatsteam: het (fake) fur vest.
 
Je hebt ze in verschillende uitvoeringen en de exemplaren zonder mouwen vind ik persoonlijk het makkelijkst te combineren.  Ze zien er ook iets minder massief uit, want laat ons eerlijk zijn, bont voegt flink wat volume toe.
 
Ik style ze het liefst met slanke onderstukken waar ik stevig wat verticale belijning in verwerk:  een skinny jeans en hoge plateaubooties in dezelfde kleur. Gecombineerd met harem-pants en platte schoentjes vind ik ze persoonlijk eerder het voorrecht van dames groter dan 1,75 m met een maatje minder dan 38. En dan nog.....contrast in volume vind ik altijd het mooist.
 
Ook kies ik voor kleurschakeringen die in elkaar overvloeien of ton-sur-ton zijn.  M'n zilvergrijze vest zal ik dragen op een grijze skinny voor een extra lang silhouet en dus iets minder bulk.
 
De kortere exemplaren op heuplengte zou ik los laten hangen; de iets langere krijgen bij mij meestal een ceintuurtje in de taille. 
 
Wanneer ik kies voor een vest met mouwen, zou ik persoonlijk voor 3/4 mouwen gaan om zo nog een stukje pols te tonen, toch altijd een slanker deel van het lichaam.  Super mooi met lange suede handschoenen ! 
 
foto 1: Rachel Zoe via www.stylebop.com
foto 2: www.zara.com
foto 3 : www.asos.com