MARANDICE -                 DRESS  TO  EXPRESS
RSS

Recente posts

Ken jij een Stijlstuiteraar?
Lentejassen
Welke outfit draag je best om te gaan solliciteren ?
Topstuk voor de eerste herfstdagen
Platte sandaaltjes...lange benen

Categorie├źn

Accessoires
Anneleen & Margaux
Beauty
Boekenwurm
garderobe Marandice
het zit vanbinnen
I like this !
kleuradvies Marandice
lifestyle
make-up advies Marandice
Personal Shopping
Professional
Shoes !
Styling
styling Marandice
Styling Tips
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

ZIN IN GROEN

Even persoonlijk: de laatste 3 maanden word ik als een magneet aangetrokken tot 'groen'.  Het begon met een groen & blauwe dekenjas, toen volgde de flessengroene broek, een dennengroene top, de zeeschuimgroene sjaal.
 
Paars was altijd mijn lievelingskleur en is dat nog steeds.  Als kind had ik thuis een pot verf: lavendel.  Mijn schommel, mijn step,...alles moest eraan geloven en mijn ouders vonden dat prima.  We waren immers in de 70's.
 
Ook nu ben ik niet 'ontrouw' aan mijn paars: visitekaartjes, logo, kleurrijke accenten voor de studio-inrichting...name it en het is paars, in al zijn schakeringen, maar met een lichte voorkeur voor lavendel.
 
Confronterend was het ook toen ik een drietal weken geleden een workshop 'Aurosoma' bijwoonde op het Congres voor Image Consultants.  De hele tijd zat ik te lonken naar dat ene flesje: diep flessengroen in combi met zacht salie.  Na afloop pikte ik mijn 4 lievelingen er uit, in volgorde van voorkeur.
 
Groen is de kleur van rust en kalmte, wat niet verwonderlijk is gezien ons oog door het groen in de natuur geconditionneerd is om dit als 'vertrouwd' en dus rustgevend te interpreteren.  Teken van een nieuwe fase- van innerlijke rust-in mijn leven ?  Ik ben benieuwd :-)
 
groene top: Tara Jarmon
groene jurk: See by Chloe