MARANDICE -                 DRESS  TO  EXPRESS
RSS

Recente posts

Ken jij een Stijlstuiteraar?
Lentejassen
Welke outfit draag je best om te gaan solliciteren ?
Topstuk voor de eerste herfstdagen
Platte sandaaltjes...lange benen

Categorie├źn

Accessoires
Anneleen & Margaux
Beauty
Boekenwurm
garderobe Marandice
het zit vanbinnen
I like this !
kleuradvies Marandice
lifestyle
make-up advies Marandice
Personal Shopping
Professional
Shoes !
Styling
styling Marandice
Styling Tips
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

SMELL THIS...CANNABIS (CANDLE)

Grote troef van de herfst- en wintermaanden is voor mij ongetwijfeld het heerlijke parfum van geurkaarsen dat m'n huis vult.  Absolute lieveling- en onbetwistbare top in kwaliteit- is Jo Malone.  Dit zijn kaarsen die écht ruiken als ze branden...en blijven ruiken. 
 
Naast kleur vind ik geur een van de belangrijkste beïnvloeders van energie en gemoedstoestand.   Het is fascinerend te weten welke biologische processen er op gang gezet worden bij het inademen van geurtjes, welke hormonen er vrijkomen bij bepaalde geuren en hoe dit je psyche kan sturen.  Diegenen die ooit een lezing, workshop of cursus aromatherapie of parfumadvisering gevolgd hebben, zullen precies weten wat ik bedoel.
 
Onlangs werd mijn nieuwsgierigheid geprikkeld door de Cannabis Candle van (Malin + Goetz). Deze kaars bevat uiteraard niet 'het echte spul', wel een subtiele mix van moseik, patchoeli en frisse citrusnoten. Maar de geur zou vergelijkbaar zijn met...en eveneens zeer relaxerend werken.
 
'The candle begins with top notes of fresh lemon and orange, middle notes of fig and pepper, with a sophisticated base of oakmoss, sandlewood and amber-patchouli. '
 
Ook benieuwd ?  Online te verkrijgen via www.cosmania.nl
 
Voor wie meer 'van de drankjes 'is en de herinnering aan de zomer graag nog wat levendig houdt: de Mojito-Candle, eveneens van (Malin + Goetz)