MARANDICE -                 DRESS  TO  EXPRESS
RSS

Recente posts

Ken jij een Stijlstuiteraar?
Lentejassen
Welke outfit draag je best om te gaan solliciteren ?
Topstuk voor de eerste herfstdagen
Platte sandaaltjes...lange benen

Categorie├źn

Accessoires
Anneleen & Margaux
Beauty
Boekenwurm
garderobe Marandice
het zit vanbinnen
I like this !
kleuradvies Marandice
lifestyle
make-up advies Marandice
Personal Shopping
Professional
Shoes !
Styling
styling Marandice
Styling Tips
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Omdat schoenen de vrouw maken

 
 
Gisteren mocht ik in opdracht van Markant Sint Pieters Leeuw een workshop Accessoirestyling verzorgen.  Locatie was de prachtige schoenen- en accessoirewinkel ShoeShoe te Lennik.  Hoeveel leuker kan het nog worden ?  Zet een dertigtal vrouwen samen in een winkel boordevol prachtige schoenen, tassen, sjaals,...en de pret kan niet meer stuk !
 
de zaakvoerster, Conny Ameel, is een super vriendelijke dame met een passie voor het vak en een fijne neus voor de laatste nieuwe trendkleuren en modellen.  Opvallend: alle schoenen zijn zeer draagbaar.  Torenhoge 'kwakkel-hakken' ga je hier niet veel spotten, trendy exemplaren met prima leest en draagcomfort des te meer.
 
Voor wie graag zelf eens een kijkje gaat nemen:
 
SHOESHOE- Markt 1- 1750 Lennik