MARANDICE -                 DRESS  TO  EXPRESS
RSS

Recente posts

Ken jij een Stijlstuiteraar?
Lentejassen
Welke outfit draag je best om te gaan solliciteren ?
Topstuk voor de eerste herfstdagen
Platte sandaaltjes...lange benen

Categorieën

Accessoires
Anneleen & Margaux
Beauty
Boekenwurm
garderobe Marandice
het zit vanbinnen
I like this !
kleuradvies Marandice
lifestyle
make-up advies Marandice
Personal Shopping
Professional
Shoes !
Styling
styling Marandice
Styling Tips
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Say hello to Margaux


Mama Anneleen over dochter Margaux 

Wervelwind

Zeggen dat Margaux een bruisende persoonlijkheid heeft, is een understatement.  Als kleine peuter was ze al zeer expressief en wist ze  haar standpunten duidelijk te maken.  Beweeglijk was- en is- ze , één brok dynamiek.  Een uitlaatklep voor al deze energie vond ze tot haar twaalfde in de ritmische gymnastiek, daarna in het kunstschaatsen. Dat laatste doet ze nog steeds, als teamlid van ons Nationaal Synchro Team, Team Temptation.  Ja, ik ben een trotse mama :-)


Modemeisje

Met haar sportachtergrond is Margaux opgegroeid in traininingspakken, turnmaillots en schaatskleedjes. Maar wel steeds de meest stylish uitvoeringen.  Zowel ritmisch turnen als  synchroschaatsen zijn  sporten met een hoog glamour-gehalte.  Het trainingsgebeuren is natuurlijk hard werken en heeft weinig frivools, maar voor een wedstrijd of galavoorstelling  wordt alles uit de kast gehaald.  Uren voor de competitie ziet de kleedkamer er uit als een make-up studio.  Maandenlang op voorhand wordt er nagedacht over welke hairdo het best past bij de wedstrijdkledij.  En dan al die glittertjes, swarovskisteentjes en pailletjes op de wedstrijdpakken.  Oogverblindend!


Studentenleven

Als actieve student- 2° bachelor rechten UA- houdt Margaux van een klassiek-chique stijl. Comfortabel en expressief, maar understated. Een goede jeans, mooi shirt en verfijnd blazerjasje, dat is wat ze het liefst draagt. Zij voelt feilloos aan welke kleuren en kleurcombinaties haar het best flatteren.  Het belang van trefzekere accessoires is iets wat ikzelf ontzettend belangrijk vind en Margaux gelukkig ook.  Wij hebben dezelfde smaak voor tassen en schoenen en zelfs dezelfde schoenmaat.  Ontzettend handig ! Blog- Team

Margaux had zelf al haar eigen blog, maar door de drukke sport- en studeeractiviteiten kreeg deze de laatste tijd weinig voeding. Ik miste op mijn blog vooral mooie foto’s.  Daarom besloten we de handen in elkaar te slaan en werken we nu als een écht ‘Team Marandice’. Matthias Bruynseraede is onze getalenteerde ‘huis ’fotograaf.

Samen gaan we schrijven over alles wat ons boeit én voor onze lezers een meerwaarde betekent op het vlak van beauty, styling en fashion.  Want was is er nu leuker om als moeder en dochter samen échte ‘vrouwendingen’ te beleven?  Samen door de stad kuieren op zoek naar een leuke outfit, samen make-up producten testen, elkaar eerlijk advies geven over wat wel en niet?  Over al die kleine dingen die de moeder-dochter relatie een extra ‘touch of fun’ geven: daar gaan we het over hebben. Mogen we jullie inspireren?