MARANDICE -                 DRESS  TO  EXPRESS
RSS

Recente posts

Ken jij een Stijlstuiteraar?
Lentejassen
Welke outfit draag je best om te gaan solliciteren ?
Topstuk voor de eerste herfstdagen
Platte sandaaltjes...lange benen

Categorieën

Accessoires
Anneleen & Margaux
Beauty
Boekenwurm
garderobe Marandice
het zit vanbinnen
I like this !
kleuradvies Marandice
lifestyle
make-up advies Marandice
Personal Shopping
Professional
Shoes !
Styling
styling Marandice
Styling Tips
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

LaDress Boutique in Brasschaat op 16 en 17 september


Al sinds het ontstaan van LaDress in 2006 ben ik fan van hun jurkjes. Stijlvolle jurkjes…voor straffe dames !  Daarom ben ik super blij om jou te kunnen uitnodigen op het LaDress event dat ik binnenkort host.  Je bent van harte welkom om vrijblijvend en in een relaxte sfeer te komen kennismaken met de ‘touch & feel’ van LaDress. LaDress is exclusief online verkrijgbaar en organiseert daarnaast occasioneel pop-up boutiques.  Een unieke kans dus ! Tijdens deze tweedaagse pop-up boutique zal ik  aanwezig zijn om je gratis en persoonlijk advies te geven over jouw topkleuren, pasvorm en styling. Breng gerust ook enkele vriendinnen of familieleden mee. See you there !