MARANDICE -                 DRESS  TO  EXPRESS
RSS

Recente posts

Ken jij een Stijlstuiteraar?
Lentejassen
Welke outfit draag je best om te gaan solliciteren ?
Topstuk voor de eerste herfstdagen
Platte sandaaltjes...lange benen

Categorie├źn

Accessoires
Anneleen & Margaux
Beauty
Boekenwurm
garderobe Marandice
het zit vanbinnen
I like this !
kleuradvies Marandice
lifestyle
make-up advies Marandice
Personal Shopping
Professional
Shoes !
Styling
styling Marandice
Styling Tips
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Hoe sensueel zijn 50 tinten grijs ?Zijn 50 tinten grijs in je kleding even sensueel als in het boek ? Natuurlijk is dit een gevalletje 'over kleuren en smaken'. Contrasten in prints en texturen komen mooi uit als je het bij 1 kleur houdt. Maar persoonlijk vind ik monochroom grijs wel een beetje saai. Voeg je zwart toe, dan krijg je al iets meer diepte. Een vleugje wit creëert een frisse toets. Helemaal spannend vind ik grijs in combinatie met geel of oranje. Wat zijn jullie ervaringen met grijs ? Ik hoor het graag via www.facebook.com/marandice