MARANDICE -                 DRESS  TO  EXPRESS
RSS

Recente posts

Ken jij een Stijlstuiteraar?
Lentejassen
Welke outfit draag je best om te gaan solliciteren ?
Topstuk voor de eerste herfstdagen
Platte sandaaltjes...lange benen

Categorie├źn

Accessoires
Anneleen & Margaux
Beauty
Boekenwurm
garderobe Marandice
het zit vanbinnen
I like this !
kleuradvies Marandice
lifestyle
make-up advies Marandice
Personal Shopping
Professional
Shoes !
Styling
styling Marandice
Styling Tips
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Hole in one met je blush !Bij het kiezen van jouw kleur voor blush is het belangrijk dat je de bal meteen juist slaat. De juiste kleur op jouw wangen fleurt je gelaat op, een foute kleur laat je er vaal uitzien. Heb je een lichte huidskleur met een koele, roze ondertoon dan ben je zeer mooi met licht oudroze. Een lichte huid met een warmere uitstraling kiest beter voor een abrikooskleurtje. Heb je een bruinere huid met koele tinten ? Dan zijn bessentinten helemaal jouw ding. Gezegend met een warme donkere huidskleur ? Koraalkleur zal je prachtig staan. Wil je graag ontdekken welke kleuren jouw wangen het best tot hun recht laten komen ? Of ben je benieuwd hoe jij je blush opbrengt voor jouw gelaatsvorm ? Kom het ontdekken tijdens een workshop make-up bij Marandice , samen met je vriendinnen. Klik hier voor meer info.