MARANDICE -                 DRESS  TO  EXPRESS
RSS

Recente posts

Ken jij een Stijlstuiteraar?
Lentejassen
Welke outfit draag je best om te gaan solliciteren ?
Topstuk voor de eerste herfstdagen
Platte sandaaltjes...lange benen

Categorieën

Accessoires
Anneleen & Margaux
Beauty
Boekenwurm
garderobe Marandice
het zit vanbinnen
I like this !
kleuradvies Marandice
lifestyle
make-up advies Marandice
Personal Shopping
Professional
Shoes !
Styling
styling Marandice
Styling Tips
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Beauty

Ken jij de voordelen van een blush crème ?Een crème blush ziet er heel natuurlijk uit, blendt mooi uit en is daarom ook geschikt voor de mature huid. Breng de blush aan met je vingers voor een zacht resultaat. Liever niet met een kwast, want dat komt vaak onnatuurlijk over. De beste techniek is om de blush met deppende bewegingen of met stippen aan te brengen en die daarna mooi te vervagen. Afgebeelde produkten: ELF- Yves Saint Laurent- Maybelline- Essence- Chanel

Zelf ervaren én een massa make-up tips krijgen die jou op het lijf geschreven zijn ?  Kom kennis maken tijdens een individuele sessie make-up.

Hole in one met je blush !Bij het kiezen van jouw kleur voor blush is het belangrijk dat je de bal meteen juist slaat. De juiste kleur op jouw wangen fleurt je gelaat op, een foute kleur laat je er vaal uitzien. Heb je een lichte huidskleur met een koele, roze ondertoon dan ben je zeer mooi met licht oudroze. Een lichte huid met een warmere uitstraling kiest beter voor een abrikooskleurtje. Heb je een bruinere huid met koele tinten ? Dan zijn bessentinten helemaal jouw ding. Gezegend met een warme donkere huidskleur ? Koraalkleur zal je prachtig staan. Wil je graag ontdekken welke kleuren jouw wangen het best tot hun recht laten komen ? Of ben je benieuwd hoe jij je blush opbrengt voor jouw gelaatsvorm ? Kom het ontdekken tijdens een workshop make-up bij Marandice , samen met je vriendinnen. Klik hier voor meer info.

Sunkissed

Collistar Face Magic Drops- Gocce Magiche Viso


Deze week testten we de Tan Without Sunshine/ Abbronzatura Senza Sole van Collistar uit.   Wat de verpakking belooft: Just a few drops and less than an hour for an intense, glowing and even tan, thanks to the innovative DHA Rapid molecule. 

voor


Margaux gebruikte het product 3 dagen lang door enkele druppels te mengen door haar dagcrème.  En inderdaad, haar huid was merkelijk twee tinten dieper, zonder echt diepbruine of oranje ondertoonna


Fijn is dat het product niet die typische 'bruinen zonder zon' geur heeft, maar het ruikt fris en aromatisch.  Anneleen gebruikte de 'magische druppels' puur, dus zonder te mengen met dag- of nachtcrème en bij haar was de bruining nog iets meer uitgesproken.

Het resultaat is zeer egaal.  Het product smeert zeer makkelijk uit. Het is dan ook echt een vloeistof en niet een crème.

De verzorgde satijnen glans krijg je er bovenop.


Handen na gebruik goed wassen.

Wij kochten de Magic Drops bij Planet Parfum .
Beoordeling: 4,5/5

Producten die wij testen, kopen we zelf aan  om een objectief oordeel te kunnen geven. Alle foto's worden door ons zelf gemaakt en zijn auteursrechterlijk beschermd.