MARANDICE -                 DRESS  TO  EXPRESS
RSS

Recente posts

Ken jij een Stijlstuiteraar?
Lentejassen
Welke outfit draag je best om te gaan solliciteren ?
Topstuk voor de eerste herfstdagen
Platte sandaaltjes...lange benen

Categorieën

Accessoires
Anneleen & Margaux
Beauty
Boekenwurm
garderobe Marandice
het zit vanbinnen
I like this !
kleuradvies Marandice
lifestyle
make-up advies Marandice
Personal Shopping
Professional
Shoes !
Styling
styling Marandice
Styling Tips
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Personal Shopping

Lentejassen in snoepjeskleurenMet een jas in snoeperige pastelkleurtjes draag je een fris lentegevoel uit en heb je het toch nog lekker warm. Mooie en budgetvriendelijke exemplaren heb ik al kunnen spotten bij Zara, Steps en WE.

Ik geef je alvast de links naar mijn favorieten:
Palazzo pants

Droom je alvast even mee weg naar de lente ? Palazzo pants ! Ze roepen een beeld op van sierlijke dames in elegante Toscaanse villa's. Ze zijn op hun mooist wanneer ze gecombineerd worden met strakkere bovenstukken om zo het volume onderaan te balanceren. Een mooie sleehak er onder, kleurrijke clutch er bij en ... there you go.  Ik ben fan!

LaDress Boutique in Brasschaat op 16 en 17 september


Al sinds het ontstaan van LaDress in 2006 ben ik fan van hun jurkjes. Stijlvolle jurkjes…voor straffe dames !  Daarom ben ik super blij om jou te kunnen uitnodigen op het LaDress event dat ik binnenkort host.  Je bent van harte welkom om vrijblijvend en in een relaxte sfeer te komen kennismaken met de ‘touch & feel’ van LaDress. LaDress is exclusief online verkrijgbaar en organiseert daarnaast occasioneel pop-up boutiques.  Een unieke kans dus ! Tijdens deze tweedaagse pop-up boutique zal ik  aanwezig zijn om je gratis en persoonlijk advies te geven over jouw topkleuren, pasvorm en styling. Breng gerust ook enkele vriendinnen of familieleden mee. See you there !

Personal shoppen met Marandice op Antwerp Fashion Festival

Antwerp Fashion Festival !
Een bruisende tweedaagse -12 & 13 september- die jij als modeliefhebber niet mag missen.  Op zaterdagavond 13 /09 is er late-night shopping en guess what...ik ben een van de 3 personal shoppers die jou  mag begeleiden en adviseren over jouw styling, topkleuren en pasvorm.  En weet je wat super leuk is ?  Dit is helemaal gratis ! Graag wel aanmelden via shopwithastylist@antwerpfashionfestival.com


Voor killere avonden: de dekenjas

We beleven turbulente tijden en vele ontwerpers vertalen dit naar een simpel, realistisch en ordelijk modebeeld. Perfecte basisstukken, kleding uit mooie, stevige materialen die meerdere seizoenen meegaat. Een van deze 'klassiekers' is de cape of poncho. Sinds jaren een van mijn persoonlijke favorieten

Voor komende herfst/winter zien we vooral de 'dekenponcho' opduiken. Om je heerlijk mee te omhullen en met de huidige temperaturen ook nu al tijdens de frissere avonduren te dragen.

van links naar rechts:
Effen grijze dekenjas Jardin des Orangers via mytheresa.com
Grafische vlakken bij Topshop
Ecru met grijze boorden via Asos

Personal Shopping met de winnaars van de 1° Marandice Facebook 'Like & Share' actie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vorige woensdag was het zo ver: Ik ging Personal shoppen met de winnaars van de 1° Marandice 'Like & Share' actie op Facebook.
 
Uit meer dan 300 mensen die de post van de Marandice actie op hun profielpagina gedeeld hadden, trok een onpartijdige hand de winnaar.
 
Maria Gommers was de gelukkige en zij kon op haar beurt iemand blij maken, want de Personal Shopping prijs was bedoeld als een gezellig uitje voor 2 personen.  Dochter Tanja mocht haar vergezellen.
 
Daags tervoren ging ik op basis van foto's en een intake-vragenlijst op verkenning uit.  Ik selecteerde, in functie van de gelegenheid, het budget en de stijlvoorkeuren van beide dames, een aantal items die ze mooi zouden kunnen combineren.
 
Op de shoppingdag zelf werden Maria en Tanja ontvangen bij Marandice te Schoten voor een intake 'topkleuren & topsilhouetten'. 
 
Zo bepaalden we samen welke tinten rood, groen, geel, blauw,...hun al krachtige uitstraling nog meer versterkten.
 
Nadien zochten we welke halslijnen, mouwen, prints, ....het best geschikt waren voor hun figuurtypes.  Elk figuurtype is mooi op haar eigen unieke manier.  Het komt er gewoon op aan je sterkste troeven flink in de verf te zetten en het oog af te leiden van de puntjes waar je zelf minder tevreden over bent.
 
Toen was het tijd voor het echte werk: Shopping in het Wijnegem Shopping Center.  We bezochten alle geselcteerde winkels, pasten alle outfits van de prescanning.  En toen kwam de moeilijkste opdracht: kiezen ! 
Welke outfits gingen mee naar huis ?
 
Beide dames wisten heel goed wat ze wilden, en dat is altijd een plus :-)
De foto's lichten alvast een tipje van de sluier op.
 
Wil jij ook tijd en geld besparen bij het shoppen ?
Wil je graag een kleerkast met items waarvan je 100% zeker weet dat ze fantastisch bij jou passen én die je veel zal dragen ?
Wil jij ook miskopen vermijden?
 
Ik help je graag !