MARANDICE -                 DRESS  TO  EXPRESS
RSS

Recente posts

Ken jij een Stijlstuiteraar?
Lentejassen
Welke outfit draag je best om te gaan solliciteren ?
Topstuk voor de eerste herfstdagen
Platte sandaaltjes...lange benen

Categorieën

Accessoires
Anneleen & Margaux
Beauty
Boekenwurm
garderobe Marandice
het zit vanbinnen
I like this !
kleuradvies Marandice
lifestyle
make-up advies Marandice
Personal Shopping
Professional
Shoes !
Styling
styling Marandice
Styling Tips
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Professional

Welke outfit draag je best om te gaan solliciteren ?
Als Personal Stylist krijg ik vaak heel specifieke vragen over een geschikte outfit die past bij een bepaalde functie. Deze maand beantwoordde ik de lezersvraag van Hannelore voor het maandblad Vitaya. Zij vroeg zich af welke outfit je best aantrekt om te gaan solliciteren.

LaDress Boutique in Brasschaat op 16 en 17 september


Al sinds het ontstaan van LaDress in 2006 ben ik fan van hun jurkjes. Stijlvolle jurkjes…voor straffe dames !  Daarom ben ik super blij om jou te kunnen uitnodigen op het LaDress event dat ik binnenkort host.  Je bent van harte welkom om vrijblijvend en in een relaxte sfeer te komen kennismaken met de ‘touch & feel’ van LaDress. LaDress is exclusief online verkrijgbaar en organiseert daarnaast occasioneel pop-up boutiques.  Een unieke kans dus ! Tijdens deze tweedaagse pop-up boutique zal ik  aanwezig zijn om je gratis en persoonlijk advies te geven over jouw topkleuren, pasvorm en styling. Breng gerust ook enkele vriendinnen of familieleden mee. See you there !

Omdat schoenen de vrouw maken

 
 
Gisteren mocht ik in opdracht van Markant Sint Pieters Leeuw een workshop Accessoirestyling verzorgen.  Locatie was de prachtige schoenen- en accessoirewinkel ShoeShoe te Lennik.  Hoeveel leuker kan het nog worden ?  Zet een dertigtal vrouwen samen in een winkel boordevol prachtige schoenen, tassen, sjaals,...en de pret kan niet meer stuk !
 
de zaakvoerster, Conny Ameel, is een super vriendelijke dame met een passie voor het vak en een fijne neus voor de laatste nieuwe trendkleuren en modellen.  Opvallend: alle schoenen zijn zeer draagbaar.  Torenhoge 'kwakkel-hakken' ga je hier niet veel spotten, trendy exemplaren met prima leest en draagcomfort des te meer.
 
Voor wie graag zelf eens een kijkje gaat nemen:
 
SHOESHOE- Markt 1- 1750 Lennik

Congres Image Consultants 15 september 2012

Vorige zaterdag 15/09/2012 vond in De Residentie te Kasterlee het jaarlijks Congres voor Image Consultants plaats.  Dames actief als Imago- Kleur- en/of Styling Coach konden professionele verdieping vinden in 4 interactieve en leerrijke workshops.  Er was ook ruimte om met collega's te netwerken en ervaringen uit te wisselen.  Kortom: de aanwezigen hadden alweer groot gelijk !
 
 
Hieronder sfeerbeelden van de voorbereidingen, ontvangst, workshops en slotreceptie.
 
Workshop 1: Vrouwelijke Vitaliteit met Carla Van Dyck
Workshop 2: Je bent de kleur die je kiest met Pascale Gorris
Workshop 3: Rimpelwijsheden met Patries Post
Workshop 4: Valling van stof met Conny Postma